Rapport från Norr, del 1

Ingen bebis än.

Väglag - geggamojja, due to regn, plusgrader. Detta på grusvägar som innan det blev regn och plusgrader faktiskt hunnit frysa. Slibbigt, kladdigt, halkigt. De där som tror sig kunna spå väder hotar med regn och plusgrader resten av veckan, då lär den lilla snö som finns försvinna helt. Kul - not.

SJ och SAS råkade faktiskt nästan hålla tiderna i måndags. SJ var, som brukligt, försenade. Men dock bara med 10 minuter, så det som skulle bli ett lagom slött, "leta efter busshållplatsen"-väntande i Enköping blev ett tvärrusande blint mot flygbusshållplatsen. Flygbussen var dock lite sen, rusandet hade inte varit fullt så nödvändigt. Arlanda var slött. Lite folk, inga köer (förrutom i kiosken efter säkerhetskontrollen - eftersom inga vätskor osv.. ni vet), och faktiskt, flyget gick i TID. Så vi landade före tidtabell, något som händer väldigt sällan på uppflyg, på nerflyg har de ju nedförsbacke ;) Man skulle kunna säga att SJs försening och SAS försnabbning tar ut varandra och allt gick som det skulle...

Modem är hemskt.

Kvalitetstid med Jonathan igår. Efter att han åkt traktor i flera timmar. Kvalitetstid är nog att ta i dock, när han leker Lego över hela köket är det svårt att umgås.. men härligt att han ändå tyr sig till mig, fast vi ses så sällan.

Föräldrarna är väl ivägskjutsade till bussen till flyget, de åker till Gran Canaria om nån kvart eller så. På GC är det 25 grader varmt. Lyx, men väl förtjänt. Speciellt för pappsen som genomled ett budgetkommunfullmäktige på 10 timmar i går. Vi räknade ut att det kostat skattebetalarna ungefär 200kkr i arvoden - utan sociala avgifter. Sjukt.

Schtaaans hockeylag spelar bra i elitserien - bättre än väntat så stadsborna är lite knepigare än vanligt. Lokalblaskan tunnare än vanligt.

Kossorna är lika söta som vanligt, och tjurarna är keliga. Nog bra jag är här och klappar lite på dom.

Nog nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback