Me? I don't bend that way!

Åh vad det är skönt med fina harmoniska, glada dagar.
Visst jag var hur slö och trött som helst i morse. Men det har varit en bra dag från första stund.

Skönt att känna att jag kan bidra med saker på jobbet.
Sen kan jag (fortfarande) inte säga nej. Men vadå, det är väl bra att visa sig villig att ta på sig saker när man är så nyanställd? (och prata kan jag ju, och scenskräck har jag inte heller...)
Nej, nu är det roligt att jobba! Även fast det är apatiskt-segt emellanåt. Och sen kommer dagar som imorgon då jag har två möten exakt samtidigt som vi ska lämna en testrapport till IT. Får bli en tidig morgon imorgon, om jag lyckas. Har inte hunnit läsa in mig på det som ska diskuteras på ena mötet heller.

Hursom. Bra dag idag.
Igår var också en bra dag. Jag blir så glad av F&S och brädan. Det är en sån endorfinkick så det är nästan jobbigt.
Kvällens yoga var också helt.. sjuk. Ibland undrar jag hur hon tänker, instruktören. Åt vilket håll ska man böja sig och varifrån vilken led då? Hon kan inte ha leder där alla andra har dom.
Tänk såhär...
Du sitter på rumpan med båda benen utsträckta framför dig.
Ta så det högra benet och sätt foten vid låret på det vänstra (foten i mattan, knät uppåt).
Sträck fram båda armarna över det vänstra benet.
Ta höger arm och böj den runt det högra benet.
Ta din vänstra arm runt ryggen och försök fatta tag i din högra hand.
Båda benen ska vara starka. Det vänstra rakt ut med tårna mot taket.
Sitt så i ett par tre andetag, skifta sen rörelsen åt vänster.

Tydligen ska den rörelsen frigöra bröstkorgen och bålen så de öppnar upp sig.
Skulle inte tro det.
I DON'T BEND THAT WAY!!
Men det är skönt efter yogan när jag är så där härligt groggy och tokförvirrad.

Kvällens körövning.
Kören vi gör Mendelssohnprojektet var med. Och tja, vi var många och det lät väl fläckvis helt okej. Andra fläckar var rent ut sagt bedrövliga. Men perfektionen ska inte inträffa förrän 28 mars, det är ju trots allt en månad kvar...

Förstår inte varför han envisas med att kalla mig för Mia....

Rastlös

Jaha, vad ska man göra nu då?
Drygt 5 kvart kvar tills jag kan gå till F&S och skivstången.
Och lagat mat och ätit har jag gjort (gott - mätt).
Diskat också.

Nu då?

Har inte ro i kroppen till någon av mina olästa böcker eller till en sångstund till.

Me don't like rastlöshet!
Alls!

What a wonderful world

Ibland har man såna där dagar då allt är bara att stoppa i soptunnan och glömma bort. Andra dagar är helt enkelt underbara. En sån där underbar har jag haft idag. Och det går nästan inte sätta fingret på exakt vad det är som varit så bra. Försov mig. Det är inte så himla bra. Hann med tidiga bussen (missade den inte med övergångsstället som jag gjorde igår). Fick saker gjorda på jobbet - innan mötet. Test-miljön på nya systemet är bra. Flera Aha/Åhå/'Kan-man-göra-så'-upplevelser och sen var det helt plötsligt lunch. Paco's färska pasta är alltid god. Sen hann jag med att göra en del på eftermiddagen också. Helt märkligt. Och det gick bra att jobba 'rätt'. Yogan var bara skön, sträckte iofs rätt häftigt på väl valda ställen, men det ska det ju göra. Kören, älskade kören.. det var bara glädje. Och relativt bra lät det också. Mendelssohn kommer nog inte rotera frenetiskt där i slutet av mars ändå. Bara en så bra dag. Harmoni överallt. Så ofattbart skönt. Låt det nu bara hålla i sig resten av veckan så löser sig resten :) Kärlek!

Stick to the plan G'ddamit!

Yoga, Wobbler och Vin med tjejerna var helt klart rätt recept idag.
Även fast en del andra tankar snurrar runt som bäst kvällstid.
Såna där tankar som får mig att vilja ändra planen, som får mig att känna mig som en.. tja, stalker är väl för häftigt uttryck, men åt det hållet iaf. Nej, hålla sig till planen, så mår jag nog bäst..

Och det nya körkortet ligger och väntar på posten. Skrämmande om något, för kortet.. är rent ut sagt.. tja, fult. Skrämmande för att 10 år har gått, och fort har det hänt också. Vad har jag egentligen åstadkommit sen dess?

Sova är nog en bra plan.. för försovning har blivit något av en trend..

Stick to it! The good parts, the rest is just.. blah

Tisdag? Fredag? Tisdag!

Så jäla mycket Tisdag det varit idag. Helt sjukt.
Börjar dagen lite fint med att försova mig (min säng är FÖR skön.. och jag drömmer FÖR gott), skippa frukosten och slänga mig ut.
Bara det gör hela dagen förstörd. Jag menar, varför stressar jag när jag vet att jag har plus på flexen, ska jobba länge och inte alls är stressad, egentligen. Fel känns det hur som.

Jobba har väl gått sådär idag. Inte många rätt har det blivit. Men som tur (?) är har K varit exakt lika dan. Så där har vi gått omkring, två förvirrade, trötta, hjärndöda tomtar som bara har gjort orätt.  Och sen blev det stor fredagsfeeling på eftermiddagskaffet. Fredagshumor, på en Tisdag! Det blev inte direkt lättare att jobba "rätt" efter det.

Som grädde på moset så är det bräd-tisdag. Och det kan jag erkänna, det är en mycket dålig idé att gå på bräda när man är så trött/förvirrad/mosig som jag varit. Det blir så fel.  Jag snubblade dock inte på några hårnålar, även om risken var överhängande. Höll dock på att missa brädan vid dubbelhoppen. Farligt! Genomled passet utan större motivation, orkade inte in i kaklet, sista två cardio-låtarna är rena rama döden för trästocksben  (men på ett annat plan är det roligt, instruktören är fin att se på (och luktar gott) och det resulterar ju i bra saker)..

Måste skärpa till maten också. Ätit skräp januari ut.. och det märks. Julkilot är inte väck än..

Och, i en annan värld. Gick på spexets provföreställning i lördags. Och kände ingen som helst saknad (eller jo, lite, men mest efter att styra och ställa). Men det blir nog bra.. (pausa för internt skämt-skratt) i mars.

Imorgon jobb, yoga och vin på Wobbler med körtjejerna. Lite lyx i vardagen när herrstämmorna har enskild övning med Maestro.

Och, tack Vickisen för Sade! Hade glömt att jag hade en skiva liggandes - värsta perfekta kvällslyssningen :)

Och nu är Tisdagen snart slut. En ny bok ligger o väntar, och sen blir det onsdag, och onsdagar är ju som alla vet, rätt bra :)

Kärlek!