Blå Hallen

Veckan som varit har varit..
Hm..
Lång.
I kort drag..
Spexårsmöte - Ansvarsfrihet för 07/08. Och det känns bara skönt och som att hela det kapitlet är avslutat.
Ett annat kapitel har knappt börjat. Jag har sagt upp mig, och skrivit anställningsavtal för ny arbetsgivare, får fin lön (bättre än de som jobbat där ett par år). När M och C fick den goda nyheten i tisdags blev de ytterst glada. A-K undrade om hon blivit rättunderrättad och även hon jätteglad! Alla utom en i korridoren har grattat och sagt hur glada de blev.
Som följd av nytt jobb, blev det även en sväng till Stockholm i onsdags. Jubileumsdag med Bra talare (Herman Lindqvist, Klas Eklund, Gertrud Å-nånting och Anders Borg), buss från verket kl.0700. (inte jättekul att dra sig ur sängen på onsdagmorgon, få på sig kläder och i sig frukost och komma ut och inse att cykelhelvetet hade frusit ihop under natten). Mycket god lunch och trevliga "prat" av Babben Larsson - hon sjöng också, mycket bra.
Bankett på Stadshuset och i Blå Hallen på kvällen. Fördrink och mingel i Gyllene salen. Och ja, den där hemska trappan som ser förskräcklig ut att gå i när de visar Nobelfesten på tv ÄR så hemsk att gå i. Tre-rätters med gott vin, sångunderhållning från Stockholms studentsångare (och ja, manskör är häftigt). Mer grattis-till-jobbet från både känt och okänt folk. En kvinna som jag aldrig jobbat ihop med, och som är på en annan avdelning sa också grattis och att hon blev glad när hon fick höra. Ljudbilden var dock hemsk hela kvällen, öronproppar och voltaren blev dock räddningen. Var nästan i form när bussen hem gick. Hemma mitt i natten lagom för att hinna sova 5 timmar innan tillbaks till jobbet på torsdagmorgon.  Mycket tyst på jobbet igår. Inte var vi många heller. Det var en "Va i hel..."-dag. Myntat av U när hon knappt hann lägga på luren efter telefonsamtal med uppgiftslämnare innan nästa ringde. Detta var precis när vi skulle gå och köpa "bakis-lunch".
Brädpasset efter jobbet var en sämre idé än vanligt. Man ska inte tro att man fixar att träna (utan att snubbla på brädan) när man är så trött så man knappt vet vad man heter..

En bra vecka helt enkelt. Och om allt blir som planerat slutar den på facit med tre träningspass, en sjungning med kören och mycket sömn. Och - inte att förglömma - nya skor! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback